Isabella A/S

COVERPAGE_2013.jpg

Med Isabella møder du begejstring!

Tilbage i 1957 startede Søren Odgaard den første produktion af Isabella telte i Vejle – og siden den dag har vi med stor fokus på kvalitet bevæget os hele tiden. ”Hvis ikke du ændrer kurs, ender du der, hvor du er på vej hen”. Der lægges enormt mange kræfter i innovation, for vi vil være forrest. Vi stræber konstant efter det bedste til vores kunder og til deres kunder. Derfor holder vi os selv op på, at vi ikke er bedre end sidste levering.

Hos Isabella møder du stor begejstring for livet, begejstring for vores produkter – der er med til at give tid til livet. Nyd at tage ud og fornem naturen, roen og samværet i et vores fortelte. De lever – de ånder, og vi ser det som vores fornemste opgave, at også de, som opholder sig i forteltet føler dette og smelter sammen med udelivet, men også har muligheden for at trække sig tilbage, og være sig selv.
Vores forhandlere står klar til at hjælpe dig, måske med dit nye Isabella telt, eller med at tage imod gode råd om, hvordan vi kan gøre os bedre.

Isabella A/S er i dag den største specialfabrik for caravanbeklædning og tilbehør til caravans på markedet, men tilbyder også telte til autocampere og mobile-homes under brandet Ventura.

Læs mere om Isabella A/S og vores produkter på www.isabella.net

God fornøjelse!
 


Vtk.dk Blite.dk

NÆSTE HJEMMEKAMP

Søndag den 6. august kl. 14.30.

Division

Kampkalender

SENESTE KAMP

21-09-08 FC Nordsjælland - VB 2-1

EKSKLUSIVPARTNER

CHAMPIONS CLUB

_blank

SPONSOR

Tilmelding Nyhedsbrev

E-mail: 
Navn: 
Kode: