Kebbie og Krausz rejser videre

Vejle Boldklub sendte tidligere på dagen engelske Elliot Kebbie og Raul Krausz fra Rumænien videre. Ingen af dem har spillet sig til en permanent aftale med VB i denne omgang.

VB fik op til weekendens træningskamp mod Vendsyssel FF besøg af to prøvespillere, der viste sig frem på træningsbanerne i Nørreskoven og deltog i opgøret mod VFF. Nu har klubbens sportslige sektor evalueret spillernes potentiale og præstationer i kamp og til træning.

Vejle Boldklubs tekniske chef Jacob Krüger forklarer om beslutninger:

- Allan Krausz og Elliot Kebbie spillede hver de sidste 45 minutter i søndags mod Vendsyssel. Her gjorde de begge et fint indtryk – som de også har gjort på træningsbanen – men de er ikke det, vi har brug for lige nu. Helt udelukke at vi ser flere spillere an via en prøvetræning i den kommende tid, vil jeg ikke, men vi nærmer os efterhånden premierekampen i NordicBet LIGA og vi vil koncentrere os om den trup vi har, siger Jacob Krüger.

Raul Krausz er på kontrakt i den rumænske storklub Dinamo Bukarest, mens Elliot Kebbie senest har spillet i norske Sandefjord.

Tekst: Lars Christensen.

 


Vtk.dk Blite.dk

NÆSTE HJEMMEKAMP

Søndag den 6. august kl. 14.30.

Division

Kampkalender

SENESTE KAMP

21-09-08 FC Nordsjælland - VB 2-1

EKSKLUSIVPARTNER

CHAMPIONS CLUB

_blank

SPONSOR

Tilmelding Nyhedsbrev

E-mail: 
Navn: 
Kode: