D’Avila Ba Loua fortsætter i VB

20-årige D’Avila Ba Loua spiller den kommende sæson i Vejle Boldklub. Ivorianerens klub i hjemlandet, ASEC Mimosas, er blevet enige med VB om en ny lejeaftale for den talentfulde kantspiller, der løber til sommeren 2018.

D’Avila Ba Loua kom til Vejle Boldklub sidste sommer i forbindelse med den massive oprustning af divisionstruppen. Den teknisk stærke kantspiller spillede sig hurtigt til en fast plads på holdet og med 31 kampe var han sammen med målmand Pavol Bajza de mest benyttede spillere. D’Avila Ba Loua har trænet med vejlenserne i hele sommeropstarten og deltaget i de tre testkampe. Nu er også de sidste formaliteter faldet på plads mellem den ivorianske storklub ASEC Mimosas og Vejle Boldklub, hvorfor teknisk chef Jacob Krüger kan sætte ord forlængelsen af samarbejdet med D’Avila.

- Det har hele tiden været vores ønske, at D’Avila skulle fortsætte i Vejle Boldklub og nu er betingelserne for lejeaftalen faldet endeligt på plads. D’Avila bliver 21 år senere på sommeren og han er fortsat en ung spiller med et fint potentiale. Styrkerne er i den offensive del af banen og vi håber på, han kan bygge endnu mere på den del af spillet i den kommende sæson. D’Avila er en talentfuld spiller der også er inde i varmen omkring Elfenbenskystens ungdomslandshold og det siger lidt om, hvilket potentiale han indeholder, siger Jacob Krüger.

D’Avila Ba Loua er i den gang med den fjerde uge af den hårde opstartstræning i Vejle Boldklub. Den unge ivorianer skal i gang med den tredje sæson i europæisk fodbold og den anden sæson i VB.

- Jeg føler mig godt hjemme i den europæiske form for fodbold og kan lide at være i klubben. Aftalen er på et år ligesom sidste gang og jeg vil gøre mit bedste. Jeg er en ung spiller der stadig skal blive bedre og bygge på mit spil i begge ender af banen. Jeg skal give det bedste af mig selv endnu oftere og blive mere kontinuerlig i mine toppræstationer. Der skal flere assist og mål til og mit håb er, at vi kan nærme os de øverste pladser i tabellen, siger D’Avila Ba Loua.

 - Mit håb er, at jeg kan slå mit navn fast i europæisk fodbold. Jeg lærte meget af mit ophold i Frankrig for to år siden og jeg blev også bedre og bedre i sidste sæson her. Men jeg skal udvikle mig videre og Vejle Boldklub og Danmark er et godt sted for mig at være i fremtiden. Jeg har fået et godt indtryk af de nye trænere og medspillere og tror, at vi går en god sæson i møde, siger D’Avila Ba Loua.

Adriel D’Avila Ba Loua, som er ivorianerens fulde navn, er akademispiller fra storklubben ASEC Mimosas i Elfenbenskysten. Han var udlejet til franske LOSC Lille i sæsonen 2015-16. D’Avila bidragede med fire mål og seks assist i 31 kampe for VB i debutsæsonen.

Tekst: Lars Christensen.


Vtk.dk Blite.dk

NÆSTE HJEMMEKAMP

Søndag den 6. august kl. 14.30.

Division

Kampkalender

SENESTE KAMP

21-09-08 FC Nordsjælland - VB 2-1

EKSKLUSIVPARTNER

CHAMPIONS CLUB

_blank

SPONSOR

Tilmelding Nyhedsbrev

E-mail: 
Navn: 
Kode: