Målscorer Lauritsen: Uafgjort var fair

Rasmus Lauritsen var tilbage blandt tidligere holdkammerater, da Vejle Boldklub spillede 2-2 mod Skive i lørdagens træningskamp. Det var netop Lauritsen der sikrede VB det uafgjorte resultat, da han elleve minutter før tid med hårtoppen dirigerede et frispark fra D’Avila Ba Loua i nettet.

- Det var dejligt at se de tidligere klubkammerater igen. Jeg havde en god tid i Skive og det er dejligt at være tilbage, selvom vi desværre ikke vandt. Det var det vi kom for, selvom der ikke var point på spil. Det uafgjorte resultat var fair nok og Skive overraskede mig egentlig ikke. Jeg vidst udmærket, at de var et godt hold med kvalitet, siger Rasmus Lauritsen.

- Ved Skives mål til 1-0 føler vi, at der skulle have været frispark til Kerim. Efterfølgende appellerer vi for offside, men der bliver spillet videre. Ylber Ramadani appellerer for offside og mens han har hånden i vejret, så rammes han og der fløjtes straffespark. Det er ret uheldigt. Det er overordnet en lige kamp, men jeg synes vi spiller en anelse bedre end Skive, siger Rasmus Lauritsen.

Det der i det sidste kvarter lignede en 1-1 kamp, blev forvandlet til 2-2, da først store Magnus Riisgaard Jensen stangede skibonitterne på 2-1, inden netop Rasmus Lauritsen tre minutter senere skabte fortjent balance på måltavlen.

- Jeg løb på bagerste stolpe på alle dødbolde indtil i kampen, men her prøvede jeg noget andet og søgte mod forreste stang. Jeg får toppen på et godt frispark fra D’Avila og scorer. Det var fair nok i en lidt træls kamp for os, siger Rasmus Lauritsen.

Den 21-årige midtstopper scorede to gange i den forgangne sæson for Skive. Mod Næstved på udebane og HB Køge på hjemmebane. Kampen mod Skive markerede afslutningen på den fjerde træningsuge for vejlenserne. Forude venter to uger inden premieren mod HB Køge.

- Jeg er kommet godt i gang i VB. Det er en god trup og folkene i klubben omkring holdet har taget imod mig rigtig godt. Jeg kom fra tre ugentlige træningspas og nu træner jeg ni-ti gange. Det er en væsentlig forandring og det er super fedt at prøve at træne som en professionel igen, siger Rasmus Lauritsen.

- Omkring den forestående sæsonstart er jeg fortrøstningsfuld, selvom vi ikke har vundet i pre-season endnu. Vi kommer til at trappe lidt ned på træningen, men indtil er det fint med den meget hårde træning. Vi kommer nok allerede i den kommende uge til at zoome ind på kampen mod Fredericia lørdag, så vi er helt friske i benene, siger Rasmus Lauritsen.

Han har spillet alle Vejles fire kampe i opstarten. 45 minutter blev det til mod Randers i den første, men siden er det blevet til 90 minutter i hver kamp.

- Jeg sluttede ude på backen mod Skive og den var lidt ny for mig, men jeg spillede den også som ungdomsspiller. Jeg ser mig selv som central stopper, hvor jeg har spillet fire kampe med Mads Greve. I de minutter jeg har spillet med Mads Greve, har vi kun lukket to mål ind. Et afrettet langskud (mod Esbjerg, red.) og et straffespark (mod Skive, red.). Samarbejdet med Mads Greve har været super fint indtil videre. Der er god lyd på og jeg har en god fornemmelse, men vi skal også bygge mere på, siger Rasmus Lauritsen.

På lørdag den 22. juli venter generalprøven inden premieren i NordicBet LIGA. Modstanderen er FC Fredericia på Vejle Stadion kl. 13.45.

Tekst: Lars Christensen.

 


Vtk.dk Blite.dk

NÆSTE HJEMMEKAMP

Søndag den 6. august kl. 14.30.

Division

Kampkalender

SENESTE KAMP

21-09-08 FC Nordsjælland - VB 2-1

EKSKLUSIVPARTNER

CHAMPIONS CLUB

_blank

SPONSOR

Tilmelding Nyhedsbrev

E-mail: 
Navn: 
Kode: