Syv studenter i VB-trøjer

I Vejle Boldklub regi udgør vore talenters fodboldmæssige færdigheder kun en mindre andel af klubbens talentudvikling. Iblandt mange andre kompetencer for udvikling er de skolemæssige. Fra 7.- til 9. klasse, henover Vejle Idrætsefterskole og sluttelig med afsæt i studentereksamen sikrer man sig, at klubbens talenter også efter perioden med ungdomsfodbold er klædt på til diverse efteruddannelser.

At færdiggøre sin uddannelse for sluttelig at kunne fejre sin eksamen er et resultat af ikke blot ihærdigt arbejde, men også en honorering af evner udi planlægning. Lektioner, eksaminer og studieture har skullet planlægges med træninger, kampe, træningslejre og måske endda udtagelser til landshold. Og selvom Campus Vejle og Vejle Boldklub i godt samarbejde har skabt rammerne, så er det spilleren selv, som har udfyldt rammerne og fået hverdagen til at fungere.

Derfor skal der fra Vejle Boldklub lyde et stort tillykke til årets seks studenter fra Campus Vejle, samt den ene fra Haderslev Handelsskole. På billedet ses fra venstre Nikolaj Primdal, Campus Vejle - studenterne Jeppe Mogensen, Jonas Erngaard, Christian Kudsk, Jonas Jakobsen, Rasmus Fink Hansen, Christian Kold - Henrik Jacobsen, Vejle Boldklub samt Ruben Krog, Campus Vejle. Student Rasmus Henriksen, Haderslev Handelsskole fraværende.

 


Vtk.dk Blite.dk

NÆSTE HJEMMEKAMP

Søndag den 6. august kl. 14.30.

Division

Kampkalender

SENESTE KAMP

21-09-08 FC Nordsjælland - VB 2-1

EKSKLUSIVPARTNER

CHAMPIONS CLUB

_blank

SPONSOR

Tilmelding Nyhedsbrev

E-mail: 
Navn: 
Kode: